Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vägledning via Tarot

Att "lägga korten på bordet" tycker jag är en passande beskrivning på vad Tarot är för mig. Detta med siande och spådomar i framtiden är inget som jag har som intention att göra.  

Korten visar en klar bild över hur det ser ut i en viss situation/frågeställning för dig just nu. Här och nu, rakt upp och ner, this is it, varken mer eller mindre. Utan värderingar.

Det känns skönt tycker jag att utan någon större information om min frågeställning få en översikt tillsammans med ett vittne (tarotläggaren). En bekräftelse som brukar ge lättnad. Korten rensar bort en massa brus som kanske inte hör till frågställningen egentligen, och under läggningen skönjer man snart detaljer som påverkar mer än jag kanske tänkt på.

 

Jag arbetar med korten på så sätt att jag först tolkar dem som de ska tolkas enligt den ursprungliga betydelsen. Sedan lägger jag till min intuitiva tolkning, och jag har stor nytta av Drömterapins symboltolkning. Därtill lägger jag sedan mina erfarenheter från livet och som coach. Dina egna tankar kring frågan är av stor vikt om du vill dela med dig av dem. Jag stämmer hela tiden av att du känner igen och förstår det korten förmedlar, så det blir en dialog mellan oss. Det brukar komma fram förslag på lösning som du kan ta med dig om du vill eller inte. Vi har alltid eget ansvar för vårt liv och vi är fria att göra våra val. Utifrån våra förutsättningar i nuet.


Jag arbetar utifrån etiska regler enl
Scandinavian Spiritual Association.

Jag har diplomerat mig i Tarotläggning hos MariaTherese Bohman Agerhill
www.mithera.se En seriös lärare som jag vill rekommendera.

Kejsarinnan, Narren, Vagnen, Stjärnan, hovkorten, stavarna och pentagramen m fl. Jaa, det blir en hel berättelse när de ligger där på bordet. De har såå mycket att berätta!

Känner du dig nyfiken? Välkommen att boka en tid!