Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Om Lena

Lena

Jag är en lättsam, sensitiv och klok person som tycker om att lyssna  och hjälpa mina medmänniskor. 

Jag har lätt att brinna för mina uppgifter, och eftersom jag tycker om struktur och är fokuserad blir saker klara i tid. Ett bra knep  för att få tid till ännu mer kul saker. 

Jag utbildade mig till Drömterapeut 2008-2009. Efter det har jag lagt till en utbildning i Chakraflödesmassage och i maj 2012 blev jag diplomerad Energiterapeut.Jag är Diplomerad Meditationsledare och har Diplom i Tarot. En grundkurs i djurkommunikation och en del mediumträning har jag hunnit med. Det bor en liten författare i mig som åstadkommit boken Drömsagor:-) och som hjälper mig när jag skriver mina meditationer. I mitt vardagliga yrke möter jag människor i telefon, coachar mina kollegor i telefonmöten samt håller utbildning, främst för nyanställda                           

När jag gick utbildningen My Core för egenföretagare, fick jag i uppgift att fråga några vänner "Vilket syfte skulle Lena kunna ha i livet?" Så här löd några av svaren: "Lena skulle lära människan vikten av viktigt. Hon skulle lyssna på människan för att hjälpa henne komma på lösningar. Hon skulle även påvisa att vi med olika medel kan acceptera våra liv, och våra öden, och därifrån få ett fullgott liv. Med sitt rena och klara sinne skulle hon ge vardaglig lycka. Hennes titel skulle vara Gnisterminister"