Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Drömterapi

 

"Drömmen är till dig, från dig och den handlar om dig"

Syftet med Drömterapi är många, några är att läka själsliga sår, bli en friare individ, hitta din kreativitet och inre sanning. 
Drömterapin är en djupgående och effektiv form då du vill nå personlig utveckling.

När du drömmer på natten, är det dina olika delpersonligheter som vill visa dig dina förmågor som du kanske blundar för, eller problem du kanske borde lösa för att må bättre. Du kan jobba med drömmen på olika sätt, och det är alltid du som avgör vilket sätt som är bäst för dig:

  • Drömtolkning - Tillsammans tolkar vi drömmen, för att få insikt, och se hur du agerar i olika situationer, eller hittar trauman som behöver komma upp i dagen.
  • Drömspel - Här får du ge de olika delpersonligheterna, eller djuren i drömmen röst, och föra samtal med dem.
  • Drömterapi - Efter djupavslappning, går du tillbaka till drömmen och upplever den igen. Min uppgift som terapeut är att leda dig genom drömmen, och ställa relevanta frågor, så du kommer till insikt och kan känna in olika känslor. Du ges möjlighet att läka trauman, och försona dig med oförrätter du varit utsatt för i livet, eller förstärka och ta in en härlig känsla i hela dig.
  • Hinder i vardagen - Här behövs ingen dröm, utan du utgår från något du har i vardagen som hindrar dig att vara dig själv fullt ut. Det kan t ex vara att du har svårt att våga stå upp för dig själv.
  • Klippa negativa bindningar - Ibland kan en människa som står dig nära ha en inverkan på dig som inte känns bra. Hur du en försöker så slutar det alltid med denna känsla. Jag hjälper dig att bryta bindningen på energinivå som skapar denna känsla.
  • DagSdrömmar - "Jag blir alltid så arg på min chef när han säger..." Jag hjälper dig "göra om" händelsen till en dröm som vi kan jobba med så att en förändring sker.
  • Regression - Det kan hända att du tar dig själv till ett tidigare inkarnation i en drömhealingsituation. Då ges du möjlighet att få lärdom och läka det som behövs där. Jag arbetar inte aktivt med att skapa regressioner till tidigare liv.

Vi börjar och slutar alltid med en stunds reflektion.

Drömterapin är en djupgående och effektiv form då du vill nå personlig utveckling.


Vill du få en dröm tolkad? Läs mer här.

Välkommen att boka en tid!

www.dromcentrum.se finns mer information om drömmar, kalendarium mm.