Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Chakraflödesmassage

I kurskompendiet jag fick av Gun Boll när jag gick utbildningen skriver hon så här:

"Chakraflödesmassage är en mycket speciell och kraftfull form av energimassage som påverkar hela människan. Både till kropp och själ, fysiskt, känslomässigt och mentalt.
Denna massage, som utförs med olja stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Den löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och känslomässiga.
Chakraflödesmassage balanserar hela människan, den skapar ett flöde som startar en process som gör oss medvetna om begränsingar och mönster - hur vi håller oss tillbaka.

Den ger kraft och energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger handlingskraft, lugn och balans. Den medför ökad kroppsmedvetenhet, fördjupad självkännedom och ett bättre immunförsvar. Chakraflödesmassage rekommenderas vid muskelvärk, stelhet, trötta stumma ben, dålig cirkulation, huvudvärk, fysisk och psykisk trötthet, vid utbrändhet, stress och orkeslöshet, när du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans. Denna massage har även visat sig vara bra vid astma, förstoppning, mensproblem och sömnsvårigheter."

Som klient själv, samt som massör av denna massageform har jag full tillit till det Gun skriver.

Behandlingen består av massage och chakrabalansering. 

För att få mina klienttider att räcka till erbjuder jag just nu inte denna massage.Jag rekommenderar verkligen Gun Boll om du vill prova denna massageform. Du hittar hennes kontaktuppgifter under Länkar.