Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Länkar

Här hittar du länkar till personer och företag,  som varit till stor hjälp för mig i min utbildning i Livets universitet.
 

www.dromcentrum.se
Det var hos fina kloka Louise jag gick min Drömterapiutbildning, och det var Louise som peppade mig att skriva boken Drömsagor. Tack Louise! På hemsidan hittar du duktiga drömterapeuter och intressant information om drömmar. 

www.livsstrommen.se
Karin har hjälpt mig att skapa min fina sagobok. Hon har med stort engagemang och med sin visdom gett mig stort stöd. Tack Karin!

www.mimmix.se
Mimmi har skapat de underbara bilderna i boken. De belyser budskapen på ett jättefint sätt.

www.stillmotion.nu
Även Daniel Danielsson har bidragit med några fina bilder till boken.

www.marianylow.se
Marias meditationsutbildning var kreativ och inspirerande.

www.mithera.se
Mitt Diplom i Tarot fick jag av MariaTherese Bohman Agerhill. En jordnära, påläst och intuitiv lärare. Hon är duktig att hålla schemat vilket innbar att jag fick det som utlovades. Me like:-) Hon har många andra kurser och jag kan varmt rekomendera henne.

www.eva-brittwennerstrom.se
:) Här tog jag mina första medvetna steg in i intuitionens värld, och fick även lära mig kontakta de som gått över till andra sidan. Det var även Eva-Britt som sa "Lena! Du ska gå Drömterapiutbildning hos Louise Minerva Li!" Tack Eva-Britt!!

www.omduvill.se
Jag rekommenderar Intuitionskursen och kursen i Djurkommunikation. Margaretha är duktig, erfaren och pedagogisk lärare.

www.halsostark.se 
Jenny är en varm och klok person, som det är lätt att känna förtroende för. Hon tipsade mig om att söka till utbildningen My Core.

www.coreexperience.se
Pia har coachat mig då det gäller mitt företagande. Hon höll dessutom tillsammans med Jenny My Core utbildningen jag gått. Det är en utbildning för kvinnor som vill starta eget företag. Där fick jag många goda råd och tips.

www.fora.se
Min huvudarbetsgivare. Alla år i kundtjänst och utbildningar jag hållit där har gjort att jag har fått vara med om åtskilliga 1000-tals intressanta möten och utvecklat min intuition och kundbemötande.

www.energytalk.se

Hos Anette lärde jag mig grunderna om våra försvarsstrategier och utbildade mig till Diplomerad Energiterapeut/healer. Med stort kunnande och engagemang förmedlade hon kundskapen om hur vårt energisystem fungerar, och hur jag kan hjälpa klienten få sitt energisystem laddat, renat och balanserat.

www.gunboll.se
Hos Gun Boll har jag lärt mig Chakraflödesmassage. En kraftfull form av massage som påverkar energiflödet i hela människan. Både till kropp och själ.
 
www.eiratun.se
Cia är en lugn och stadig vän som har flera strängar på sin lyra och som hjälpt mig reda i mina funderingar.